Velkommen til Circius Pharma!

Circius Pharma er et internationalt firma i vækst indenfor lægemidler, kosttilskud og medicinsk udstyr. Med hovedkontor i Sverige udvikler vi stærke varemærker og produkter til det globale marked med patienten i fokus.

VORES PRODUKTER

Produkter

Medicinsk udstyr

Havtornbær

Naturlig fugtgivende creme til slimhinderne i vagina og intimområdet

 
Registrering
Medicinsk-teknisk udstyr, kl. 2B
Hvad er Membrasin Vaginal Vitality Creme?
Membrasin Vaginal Vitality Creme er velegnet til behandling af tørhed i slimhinderne i vagina og i de ydre, kvindelige kønsorganer. Havtornbær-olien i cremen plejer og beskytter slimhinderne og den følsomme hud i intimområdet, og hyaluronsyren tilfører fugt. Tørhed kan føles som irritation og øget følsomhed samt smerter, der f.eks. kan opstå ved træning. Cremens pH-værdi svarer til pH-værdien i slimhinderne i en sund vagina. Membrasin Vaginal Vitality Creme indeholder hverken hormoner eller parfume. Cremens virkning er klinisk bevist i en kontrolleret, randomiseret undersøgelse.
Anvendelse
Membrasin Vaginal Vitality cremen føres ind i vagina med den medfølgende applikator 1 gang i døgnet. Ved behov kan cremen smøres på intimområdets slimhinder med rene hænder 1 gang i døgnet samt efter vask af underlivet. Pakningen indeholder en applikator. Se indlægssedlen for udførlig brugsanvisning.
Advarsler
Anvend ikke cremen, hvis du er overfølsom over for nogle af produktets ingredienser. Anvend ikke applikatoren under graviditet. Læs i øvrigt indlægssedlen grundigt før brug.
Indhold
Havtornbærolie (3%), mælkesyre (1%), natrium hyaluronat (0,1%), vand, cetearylalkohol, diacprylylether, natriumlaktat, polysorbat 60, cetylpalmitat, sorbitanstearat, solsikkeolie, rosmarinekstrakt, natriumdehydroacetat, natriumbenzoat, phenoxyethanol.

Produkter

Kosttilskud

HAVTORNBÆR – naturlig fugt til slimhinder og hud

A-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Registrering
Kosttilskud
Hvad er Membrasin Vitality Pearls?
Membrasin er et standardiseret ekstrakt af havtornbær udviklet til at afhjælpe tørre og sarte slimhinder overalt i kroppen. Vores slimhinder fungerer som et filter, eftersom alle stoffer der indtages af eller forlader kroppen, er tvunget til at passere disse. Næring og ilt slippes igennem, mens bakterier og forureninger holdes ude. Kroppens slimhinder spiller altså en meget vigtig rolle for vores immunforsvar og velvære.
Indhold
Membrasin indeholder et standardiseret ekstrakt, SBA 24, fra havtornbær, som består af en kombination af mono- og flerumættede vegetabilske fedtsyrer: omega 3, 6, 7 og 9, samt vitamin A og vitamin E. Membrasin bidrager med sit indhold af vitamin A og E til at vedligeholde normale slimhinder og hud samt beskytte cellerne mod oxidativt stress. Vegetabilske kapsler.
Anvendelse
Membrasin kan anvendes ved tørre slimhinder overalt i kroppen, bl.a. mundtørhed, tør næse, tørre øjne, tørhed i underlivet. Tørre slimhinder kan svie, klø eller give en brændende fornemmelse, og er desuden meget modtagelige for udefrakommende bakterier.
Anbefalet daglig dosis
Den første uge 2 kapsler dagligt, 2 gange dagligt. Derefter 2-4 kapsler dagligt. Op til max. 4 kapsler dagligt. Kapslerne indtages i forbindelse med måltider. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares ved stuetemperatur. Undgå direkte sollys. Opbevares uden for små børns rækkevidde. Indeholder beta-caroten og bør derfor ikke indtages af rygere. Indeholder ikke kunstige farver. Velegnet til veganere og vegetarer.

Resium®

Det spanske naturprodukt Resium (spansk navn: Resolutivo Regium) er et typisk eksempel på et gammelt naturmiddel, der er blevet videreudviklet i laboratoriet til et moderne, naturligt middel. Resium finder stor anvendelse i Danmark. Fremstillingen af Resium blev påbegyndt i Spanien i 1927 af den nuværende producents bedstefar. Resium vinder større og større udbredelse, efterhånden som præparatet sælges udover Spaniens grænser. Resium er et vandigt udtræk af 10 vilde urter. Størstedelen af planterne har det ikke været muligt at kultivere. Et af de forhold, der stiller størst krav til producenten, er indsamlingen og behandlingen af planterne. Laboratoriet i Montgat har for to af planternes vedkommende indsamlere på nogle spanske lokaliter, hvor urterne findes med deres optimale indhold. Der er tale om planter, som er meget almindelige andre steder, men kun opnår den krævede udvikling netop her. For at Resium skal opnå en tilfredsstillende kvalitet, stilles der meget store krav til planternes behandling og opbevaring. Også kravene til den teknik, hvormed planterne ekstraheres, er store. Og sidst men ikke mindst er der en gennemgribende kontrol i alle led af fremstillingen af Resium.
Anbefalet daglig dosis:
25-75 ml 3 gange dagligt, en halv time før et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.
Ingredienser:
75 ml indeholder vandigt udtræk af
 • 5,0 g Ager-Padderokke (Equisetum arvensis L.)
 • 5,0 g Figenkaktus (Opuntia ficus indica L.)
 • 5,0 g Hjertensfryd (Melissa officinalis L.)
 • 5,0 g Rosmarin (Rosmarinus officinalis)
 • 3,7 g Fennikel (Foeniculum vulgaris L.)
 • 3,0 g Alm. Kvikgræs (Agropyrum repens L.)
 • 2,5 g Stjerneanis (Illicium verum L.)
 • 2,5 g Knopgræs (Cynodon dactylon L.)
 • 2,5 g Alm. Mælkebøtte (Taraxacum officinalis L.)
 • 1,2 g Mark Hindeknæ (Spergularia rubra L.)
Konserveringsmiddel:
Sorbinsyre
Holdbarhed efter åbning:
1 måned i køleskab. Tåler ikke frost. Bør opbevares ved stuetemperatur. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

TraneMax

TraneMax er et koncentreret tranebærekstrakt.

Dosering:
Voksne: 1 kapsel morgen og aften. Ved ekstra behov 2 kapsler 3 gange dagligt. Den anbefalede dosering bør ikke overskrides. 2 kapsler indeholder 1000 mg tranebærekstrakt, svarende til 25 g (25.000 mg) friske tranebær. 6 kapsler indholder 3000 mg tranebærekstrakt, svarende til 75 g (75.000 mg) friske tranebær.
Ingredienser:
Tranebærkoncentrat (Vaccinum macrocarpon Ait.), gelatine (kapsel), antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer). Bør opbevares ved stuetemperatur. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Nogle ord fra vores grundlægger

Med rødder i den svenske vestkyst har vi altid vendt blikket mod horisonten

”Vores mål er at skabe en global fremgangsrig virksomhed med fokus på menneskers helbred. Det skal vi gøre gennem langsigtede samarbejder, innovative produkter og en stor portion entreprenørskab samt en stærk fremadrettet drivkraft."

Jan G. Smith

Grundlægger, Circius Pharma

Om os

Circius Pharma

Circius Pharma blev etableret i 2021 ved at ABIGO Medical solgte sin pharma-division. Allerede fra begyndelsen tilbyder virksomheden et bredt sortiment af stærke varemærker og produkter med patienten i fokus. Jan G. Smith, medgrundlægger af ABIGO Medical og grundlægger af Circius Pharma, tager med det nye selskab næste skridt for at udvikle forretningen både i Norden og globalt.
Vores vækstrejse er lige begyndt!

Virksomhedskultur

Vores grundlæggende værdier

Vi tænker nyt

Ved at lytte til menneskers respons angående deres helbred og anvender indsigten herfra. Ved at være nysgerrige på vores omverden. Gennem at lytte og lære fra sundhedsfaglige specialister og kunder, så identificerer vi nye, kreative idéer og innovative produkter, som gør en forskel i menneskers liv.

Vi samarbejder

Vi tror på styrken i at samarbejde. Med kunder. Med faglige specialister. Og ikke mindst, mellem kolleger. Vores stærke samarbejdsvilje, kombineret med korte beslutningsveje og en stor del entreprenørånd, gør os til en attraktiv forretningspartner og en spændende arbejdsplads.

Bæredygtighed er en selvfølge

Vi vil tage ansvar og integrere bæredygtighed i alt det vi gør. For os indebærer det, at vi skal være en bæredygtig og attraktiv arbejdsplads, en langsigtet forretningspartner og en ansvarlig producent.

Samarbejde med os

Vil du være en del af vores globale netværk af distributører?

Circius Pharma søger kontinuerligt efter langsigtede partnerskaber og distributører til både ind- og udlicensering.
Vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Circius Pharma ApS

Strandvejen 100
DK- 2900 Hellerup

+45 39 77 50 73

info@circiuspharma.dk

 

  Fortrolighedspolitik
  Circius Pharma ApS

  Information om behandling af personoplysninger

  Vi passer på dit privatliv og vi ønsker at du skal føle dig tryg, når du afgiver personoplysninger til os. For os er det vigtigt at være åbne med hensyn til, hvordan vi behandler dine oplysninger og vi giver dig informationer på en måde, som indebærer at du forstår hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

  Hvem har ansvaret for dine personoplysninger?

  Det er Circius Pharma ApS CVR-nummer; 42447641, Strandvejen 100 2900 Hellerup , som er den ansvarlige organisation (dataansvarlig) for de personoplysninger, vi indsamler og behandler.
  For at sikre, at vi overholder gældende forordning om databeskyttelse, har Circius Pharma ApS udnævnt en databeskyttelsesansvarlig, der er ansvarlig for alle spørgsmål, som vedrører håndtering af personoplysninger.

  Du kan nemmest kontakte os ved at sende en e-mail til GDPR@circiuspharma.com eller ved at ringe til os på telefonnummer: 004539775073.

  Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

  Vi behandler kun dine personoplysninger for at være i stand til at tilbyde vore tjenester og produkter. Det kan være i forbindelse med at du anvender vore tjenester på Circius Pharma ApS hjemmesider eller i relation til dig som kunde. Eksempler på, hvornår vi indsamler personoplysninger kan være:

  Hvilke personoplysninger behandler vi?

  De personoplysninger som vi behandler er dels informationer som du selv afgiver når du tager kontakt med os, eller når du anvender vore hjemmesider.
  fra hjemmesiderne henter vi via cookies informationer om:

  I forbindelse med dialog om vore produkter og tjenester kan det være relevant for os at indsamle informationer om dig som eksempelvis:

  Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

  Vi gemmer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at udføre vores aftalte forpligtelser over for dig, og så længe oplysningerne er nødvendige til de formål, som informationen oprindeligt blev indsamlet til.

  Vi arbejder i overensstemmelse med gældende lovgivning for at sikre, at vi ikke gemmer unødvendige oplysninger om dig. Opbevaringstider kan variere afhængigt af de love, der gælder for behandling af personoplysninger.

  Når det kommer til markedsføring, bruger vi kun registre, hvor registranterne har givet deres samtykke til at deltage. Hvis du er registreret og modtager udsendelser af markedsføringsmateriale fra os og ønsker, at sådanne forsendelser skal ophøre, bedes du kontakte os via e-mail: GDPR@circiuspharma.com eller via telefon: 004539775073 så sikrer vi at du bliver afregistreret og fjernet fra vores register, hvis det er det du ønsker.

  Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

  Vi arbejder kontinuerligt med databeskyttelse for at sikre, at dine personoplysninger er sikre hos os og er beskyttet mod uautoriseret adgang, ændring, spredning eller anden uautoriseret håndtering.

  Hvem udleverer vi personoplysninger til?

  I de tilfælde hvor vi deler dine oplysninger er det udelukkende fordi vi skal kunne levere vore produkter og tjenester, eller når vi ifølge lovkrav er forpligtet til det. For at være i stand til at levere vores produkter og tjenester, bruger vi undertiden underleverandører. For at sikre, at dine oplysninger er sikre, har vi indgået aftaler med vores underleverandører, der skal sikre, at dine oplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  I tilfælde, hvor du har afgivet følsomme personlige oplysninger såsom medicinsk historie, aktuelle sundhedsstatus eller lignende oplysninger, er den generelle regel, at dine personlige oplysninger er underlagt fortrolighed.

  Dine rettigheder

  Vi vil altid være transparente med, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Hvis du ønsker at få indblik i, hvordan vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at anmode om adgang til dine data via et registeruddrag. Hvis vi modtager en anmodning fra dig, kan vi muligvis anmode om yderligere oplysninger for at sikre, at vi giver oplysningerne til den rigtige person. Du har altid ret til at anmode om, at dine personoplysninger rettes. Du kan også anmode om en begrænsning i brugen af dine personoplysninger eller sletning af dine oplysninger i det omfang, det er i overensstemmelse med gældende lov og i overensstemmelse med indgåede aftaler med dig.

  Hvis du mener, at vi har håndteret dine personlige oplysninger forkert, kan du altid kontakte os, og vi vil forsøge at rette eventuelle fejl i dialog med dig. Du kan også indsende en klage direkte til den ansvarlige tilsynsmyndighed. Du kan finde den ansvarlige myndighed i dit land inden for EU via følgende link: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

  Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om GDPR og databeskyttelse. Du kan nemt kontakte vores databeskyttelsesansvarlige via e-mail: GDPR@circiuspharma.com eller på telefonnummer: 004539775073.

  Dataansvarlig
  Circius Pharma ApS
  CVR-nummer: 42447641
  Södra Långebergsgatan 34-36, 436 32 Askim, Sweden